B O N G O E S

You are here: Home > Om Bongoes

Om Bongoes

Bongoes har eksisteret siden 1964 og er dermed et af Danmarks ældste danseorkestre.

Orkestret har spillet overalt i landet på hoteller, kroer og haller m.v. - Igennem de mange år har der naturligvis været udskiftninger af besætningen, men Birger Jepsen på bas har været med i alle årene, og har videreført Bongoes uden ophold i de mange årtier.

Bongoes har mange album udgivelser på sit CV – lige fra de gamle kassettebånd, single og LP- plader samt CD`er.

Besætningen i 2020 består af følgende: Finn Kannegaard på trommer som har været med i 20 år, - Søren Klang Kristiansen på keyboard og Bill Dale på guitar er ”de nye” og har været med i fem år. Birger Jepsen har jo været med helt fra starten i 1964. Søren og Bill har en fortid i kendte Hadsund orkestre som Les Manes og Wind Set m.fl. Bill kommer fra London og har i sine unge dage turneret med store engelske navne overalt i Europa og Israel samt flere andre lande.

Repertoiret består dels af de gode gamle 60`er og 70`er hits blandet med danske hits fra Kim Larsen – Shu-Bi-Dua – John Mogensen og Bamse m.fl. – altså musikken fra ”din ungdom” - som gik til bal i Nordjylland i 1960`erne og halvfjerdserne - og årene frem da der var gang i den på en masse dansesteder.

nach oben